logo fekvő

+3630 165 7079

Fókuszban a vállalkozása

Fókuszban a vállalkozása

Miért a mozgókép az egyik legjobb marketing eszköz?

Rövid idő alatt rengeteg információ átadására képes. Egy jól komponált reklám vagy imázs videó felkelti és meg is tartja a néző figyelmét. Szórakoztató és informatív is lehet egyben. Nagyon jó eszköze a bizalom építésnek. Termékvideók és szolgáltatást bemutató kisfilmek  segítségével akár közvetlen konverziókat is elérhetünk.

Ötlet

Van egy jó ötlete, hogy miről készíthetek videót Önnek? Beszeretné mutatni a vállalkozását? Netán egy terméket szeretne népszerűsíteni? Indítana egy kampányt a szolgáltatására?

Terv

Tervezzük meg közösen! Ha már tudjuk mi az amiről a filmet szeretnénk készíteni, meg kell határoznunk a stílusát, tempóját, mondanivalóját, hangulatát. Valójában készítünk egy kis forgatókönyvet.

forgassunk!

Kész a forgató könyvünk, hát csapjunk a közepébe. A tervezett videó hosszától függően pár órás, de akár több napot is igénybe vevő forgatásról lehet szó. Kültéren vagy stúdióban vesszük fel az anyagot? Lesznek szereplők, vagy narrátor segítségét vesszük igénybe. Repülünk is? Drónos videók készítésére is van lehetőség. 

Megjegyzés: Ha saját maga szeretné felvenni a nyersanyagot, vagy már meglévő nyersanyagból szeretne videót készíttetni arra is van lehetőség, abban az esetben nincs szükség forgatási napra.

Jöhet az utómunka

Professzionális hangminőség, csodálatos drón felvételek, stílusos világítás és színezés, jogtiszta háttérzenék, és gyönyörű felvételek. Ennél nem kell több, egy jól konvertáló film elkészítéséhez. A megbeszéltek alapján elkészítek egy első vágást, majd ezt egy közös konzultáción megnézzük, és az esetleges észrevételek módosítjuk. Ezután készre vágjuk a filmet, és már mehet is fel a netre!

1 cég 2 videó

Ennek a lovardának a példájával szeretném szemléltetni egy imázs film és egy reklám videó közti különbséget. Az első videóval egy érzést szeretnénk átadni. Szavak nélkül, szép képsorokkal és stílusához illő háttérzenével szeretnénk bemutatni a környezetet, a lovakat a hangulatot és a felkészültséget az érdeklődőknek. A második videó ellenben sokkal rövidebb, dinamikusabb, informatívabb és célzottabb. A megfelelő kommunikációs stílus kiválasztása elengedhetetlen. 

Megbízó: Nárai Lovarda – Simon Klaudia

Imázs film

Reklám videó

Madártávlatból

 Ezzel a két videóval szeretném megmutatni, hogy a drónnal készült felvételeknek a látványvilágon kívül milyen szerepe lehet. A videók egy építési generál kivitelező cég számára készültek, ahol az elkészült házak technikai elemeinek bemutatására fektettük a hangsúlyt. A tetőszerkezet hatékony bemutatásánál elengedhetetlen a drón használata.

Megbízó: SH-Builder Kft. – Horváth László

kkv online