logo fekvő

+3630 165 7079

weblap amire szüksége van!

Marketing szemléletű professzionális honlap, hogy nagyobb fokozatba kapcsoljuk a vállalkozását

tervezes

Ön és a piaca igényeire tervezve

Az ön elképzelései alapján, felmérve a vállalkozása működését, vásárlói viselkedéseket  az üzleti stratégiából, és adatokból kinyert információk alapján megtervezem a honlap struktúráját, és kinézetét. Célom a magas szintű látogatói élmény, és a konverzió növelés.

Fókuszban a növekedés

Weblapjának egyértelmű céljának kell hogy legyen a vállalkozás növekedése. Egy honlap akkor működik jól, ha az folyamatosan új érdeklődőkkel és partnerekkel látja el a cégét. Az összehangolt marketing stratégiáknak, és méréseknek köszönhetően folyamatos figyelmet adhat az ügyfeleinek és reagálhat azok változó igényeire.

automatizációk

Beépített Autómatizációk

Nem csak a jelen, hanem a jövő kihívásaira is megoldást kínálok. Hogy lépést tudjon tartani a fejlődéssel, de ne kelljen minden idéjet a honlappal töltenie, különböző automatizációs szoftverekkel vértezzük fel a honlapját.Hirlevél és CRM autómatizáció, chatbot, marketing automatizácó és analítikiai szoftverek.

Karbantartás és fejlesztés

„EGY HONLAPRA SOHA NEM MONDHATJUK, HOGY KÉSZ” technikailag folyamatos karbantartásra szorul, frissítésekre biztonsági mentésekre szinte minden nap oda kell figyelni, hiszen egy el nem végzett frissítés lassíthatja az oldalunkat, vagy akár a működésében is befolyásolhatja. A folyamatos méréseknek, és teszteknek köszönhetően szükség lesz a honlapon változtatásokat és fejlesztéseket végrehajtani a folyamatos növekedés érdekében.

karbantartas

Ha ön is szeretne egy ilyen minden készüléken jól mutató weboldalt, vegye fel velem a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot még ma!

kkv online